SkiArena

Facebook
 

Plešivec – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Oblačno, déšť

ne

15
Oblačno, déšť

po

14
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Sport hotel


 
Hotel
Abertamy
Vzdálenost od střediska
Plešivec:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.3674N
12.8136E

Sport hotel je ideálním místem pro trávení zimní i letní dovolené, firemní setkání, teambuildingové akce, sportovní soustředění, oslavy narozenin a výročí, svatby.

V okolí hotelu se nachází výtečné turistické a cykloturistické trasy a v zimě také mnoho sjezdových a běžeckých tratí (Pernink, Boží Dar, Klínovec). Možnost napojení na Krušnohorskou magistrálu.

Hotel nabízí 17 příjemně zařízených dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, satelitem a koupelnou s vlastním WC. WIFI zdarma.

Stylová restaurace s celkovou kapacitou 50 osob nabízející českou i mezinárodní kuchyni.

Všem hostům je k dispozici privátní sauna. Možnost pronájmu multifunkčního hřiště vedle hotelu.

Parkování v areálu hotelu zdarma.

 

Pokoje

Všech 17 dvoulůžkových pokojů je vybaveno vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a WiFi, která je přístupná v celém objektu hotelu.

 

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace s celkovou kapacitou 50 míst, která nabízí českou i mezinárodní kuchyně. Restaurace je vhodná pro firemní setkání, soukromé oslavy, večírky, atd.

Možnost posezení v pivnici s kapacitou 40 míst.

 

Okolí

Hotel se nachází přímo na trati Krušnohorské magistrály, která nabízí přes 200 km upravených běžeckých tratí. Hotel se nachází v samé blízkosti Ski areálu Abertamy, jenž nabízí několik sjezdových tratí včetně K2 Freestyle Park. V roce 2013 bude otevřen zcela nový Ski areál Plešivec, který bude propojen se Ski areálem Abertamy. Lyžařům bude nabídnuto více sjezdových tratí propojených 3 čtyřsedačkovými lanovkami. V okolí máte možnost adrenalinového vyžití, které nabízí Areál Plešivec. Vyzkoušejte např. obří houpačku, lanové centrum pro děti i dospělé, volný pád ze 16 m, horské koloběžky a čtyřkolky.  Pro milovníky horských kol je k dispozici přes 200 km cyklotras vedoucích napříč celým krušnohorským pohořím. Dále jsou k dispozici trasy pro pěší turistiku a vyznavače nordic walkingu, které Vás zavedou např. k rozhledně Plešivec, na vrchol hory Klínovec či do národní přírodní rezervace Velký Močál.
 

Zpět na Plešivec

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter