SkiArena

Facebook
 

Dlouhoňovice – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

19
Polojasno

18
Zataženo

so

22
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Zámek Potštejn

****
 
Hotel
Potštejn
Vzdálenost od střediska
Dlouhoňovice:
 
9 km
Souřadnice GPS:
50.0823N
16.3086E

Zámecký hotel je svou nevšední atmosférou určen milovníkům romantiky, firmám, ale i rodinám s dětmi. Pořádáme kongresy, školení i firemní večírky až pro 150 osob. Finská sauna, ajurvédské masáže a soukromé večeře v zámeckém salónku. Možnost využití soukromých prohlídek zámku, sklepení, zámecké kavárny s dětskou hernou či přilehlého parku v anglickém stylu. Ubytování na zámku je nezapomenutelný zážitek. Nabízíme jednotlivé pobyty i zážitkové balíčky.

 

Pokoje

Nadstandardně vybavené zámecké pokoje se nachází v druhém poschodí zámecké budovy. Celé patro je zcela nově zrekonstruováno, hotel tak svým vybavením nemá v širokém okolí konkurenci. Zámecké pokoje jsou vybaveny intarzovaným nábytkem, gobelíny a překrásnými závěsy barokního typu. Stylová zrcadla, dobové osvětlení a vysoce leštěné obklady ještě umocňují nádhernou zámeckou atmosféru. LCD televizory, minibar, trezor - vybavení každého pokoje. 

 

Provozní doba

Denně od 8:00-22:00 hodin

 

Gastronomie

Snídaně jsou zajišťovány v zámecké cukrárně formou bufetu nebo donáškou na pokoj. Ostatní jídla nabízíme v přilehlé restauraci nebo při objednávce přímo v zámeckém salónku.

 

Okolí

Zámek Potštejn se nachází v centru líbezné vesničky Potštejn v podhůří Orlických hor. Vehlasný Potštejn je znám nejen hradem, který se pyšně tyčí nad širokým okolím, westernovým kempem Vochtánka, dlouhou lipovou álejí podél Divoké Orlice, ale především svojí přírodní malebností a svojí kulturní tradicí. Za dob První Republiky se Potštejn stává kulturním centrem a místem setkání významných literátů. Od roku 1915 do Potštejna přijíždí známé osobnosti literárního pole: spisovatelé, novináři a básníci jako např. Karel Čapek.

 

Doprava

Vlak 7 min. pěšky, autobus 3 min. pěšky, automobilová dostupnost - parkoviště pro hotelové hosty přímo vedle zámku.

 

Akce

Romantická láska na zámku Potštejn
Láska je to nejkrásnější na světě. Hýčkejte svého partnera nejen v den výročí Vašeho sňatku, ale kdykoli se Vám zachce. Vaše štěstí je naše radost. Těšíme se na Vás. Balíček obsahuje: Ubytování na jednu noc v luxusním dvoulůžkovém zámeckém pokoji Sekt na uvítanou ve Vašem pokoji Romantickou večeři pro dva Prohlídku zámeckých interiérů Možnost procházky romantickým zámeckým parkem Bohatou snídani přímo "do postele" Dáreček pro dámu

Jako doplňkové služby doporučujeme květiny pro parterku, masáže, piknikový koš i soukromou večerní prohlídku zámku při svíčkách jen pro Vás dva.

Relaxace na zámku Potštejn
Chcete se cítit jako v bavlnce a zároveň pobýt v překrásném prostředí barokního zámku? Přichystali jsme pro Vás unikátní balíček určen pro dámy i pány, kteří chtějí příjemně relaxovat. Odjedete jako znovuzrozeni.

Relaxační balíček obsahuje:

Ubytování v zámeckém hotelu na 1 noc Welcome drink při příjezdu ve Vašem pokoji Ovocná mísa plná vitamínů 1x ajurvédská masáž pro 2 osoby
Procházky zámeckým parkem Soukromá prohlídka zámeckých interiérů Zapůjčení kol k projížďce po okolí malebné obce Potštejn Bohatá snídaně přímo "do postele"

Jako doplňkové služby nabízíme květiny na pokoj, vitamínové překvapení v zámeckém parku nebo sokromou luxusní večeři v zámeckém salónku.

Veselý balíček pro rodiny s dětmi
Chcete-li pozvat celou Vaši rodinu na pobyt na zámku plný dobrodružství a zábavy, máme pro Vás výborný typ, zámek Potštejn je tou správnou volbou. My se o vše postaráme. Stačí, když přijedete.

Balíček obsahuje:

Ubytování v zámeckém hotelu na 2 noci Rodinný piknikový koš Ovocná mísa plná vitamínů Hraná prohlídka zámeckých interiérů v barokních kostýmech Soukromá noční prohlídka zámeckého sklepení - Bubákova Volný vstup na trampolínu v zámeckém parku Prohlídka expozice pro ty nejmenší - Pohádkova Zapůjčení kol k projížďce po okolí malebné vesničky Potštejn Dárek pro děti v zámecké cukrárně Prohlídka domácí kozí farmy Bohatá snídaně v zámecké kavárně Procházky zámeckým parkem v anglickém stylu
 

Zpět na Dlouhoňovice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter