SkiArena

Facebook
 

Dlouhoňovice – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

21
Polojasno

út

22
Jasno

st

20
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Statek U svatého Jána


 
Pension
Kunvald
Vzdálenost od střediska
Dlouhoňovice:
 
7 km
Souřadnice GPS:
50.119N
16.499E

Statek U svatého Jána se nachází v Kunvaldu, v klidné oblasti obklopen krásou Orlických hor. Je vybaven hřištěm pro děti, tenisovým kurtem a pingpongovým stolem. Je zde také bar ve sklípku spojený s krytým, venkovním posezením v zahradě.

Všechny pokoje jsou vybavené stylovým dřevěným nábytkem a některé mají balkón. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem. K dispozici je také zdarma bezdrátové připojení k internetu a parkoviště.

Hosté mohou zdarma využívat tenisový kurt, prohlédnout si hospodářská zvířata nebo ochutnat domácí produkty. Za příplatek je také možná jízda na koni. V letních měsících se ve středu grulují kuřata na ohni.

 

Pokoje

Celkem máme k dispozici 9 pokojů. Všechny jsou stylově vybavené a v postelích jsou zdravotní matrace. Čtyři z nich jsou vybaveny vlastním kuchyňským koutem (tři čtyřlůžkové a jeden pětilůžkový) ostatní pokoje mají k dispozici společnou kuchyň. Kromě dvou čtyřlůžkových pokojů mají všechny vlastní koupelnu a toaletu. Je také možné zapůjčit postýlku pro miminka.

 

Gastronomie

Obchod s potravinami se nachází ve vzdálenosti 200 m. Snídaně se na požádání podává každý den.

 

Okolí

Lyžařský areál Říčky v Orlických horách je vzdálen 12 km. Hranice s Polskem je vzdálena 6 km. V městě Žamberk, které je vzdálené 7 km, je aquapark a tenisové kurty.  

 

Zpět na Dlouhoňovice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter