SkiArena

Facebook
 

Přívrat – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

18
Jasno

út

19
Skorojasno

st

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

PENZION LILIE

***+
 
Pension
Litomyšl
Vzdálenost od střediska
Přívrat:
 
8 km
Souřadnice GPS:
49.8619N
16.3146E

Celková kapacita 3 apartmánů a pokoje je 15 lůžek, tj. 4 dvojlůžka (160x200cm) a 7 míst na přistýlkách. Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením a jsou plně vybaveny. Rozdíl je ve velikosti pokojů a jejich vybavení. Apartmány mají obývací část a ložnici částečně oddělenou zděnou příčkou a naleznete zde více úložných prostorů. Pokoj je pouze jedna místnost. Čisté ručníky a povlečení jsou samozřejmostí stejně jako naklizené pokoje. V penzionu je možnost zapůjčení dětské postýlky, nádobí (hrníčky, talíře, příbory...) a rychlovarné konvice. V oknech jsou sítě proti hmyzu. K dispozici je úschovna kol a venkovní zastřešená terasa s grilem, udírnou a zahradním nábytkem. Domácím zvířatům je vstup povolen po dohodě a za příplatek.
 

Pokoje

•Stylový nábytek •TV+SAT •Internet WiFi (kabel možno zapůjčit) •Ventilátor (oceníte v létě) •Lednička •Koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem •Dětská postýlka a jídelní židle k dispozici
 

Provozní doba

NONSTOP
 

Gastronomie

V penzionu nabízíme pouze snídaně, které obsahují teplé nápoje, džusy a minerálky, studené nebo teplé mléko, světlé i tmavé pečivo, toasty, něco sladkého k zakousnutí, müsli, máslo, džem dle výběru, med, čokoládový krém, salámy, paštiky, tvrdé i tavené sýry, vejce, ovoce a zeleninu, teplé jídlo jako např. míchaná vajíčka, omeletu, hemenex, párky, apod. Dále jsme připraveni hostům nabídnout nealko i alkoholické nápoje, kávu, pivo, víno popř. oříšky, mandle, chipsy, pop-corn, apod. Pokud budete mít zájem o oběd nebo večeři, doporučíme Vám restauraci dle Vašich požadavků a zajistíme rezervaci na požadovanou hodinu.
 

Okolí

Penzion se nachází necelých 10–15 minut klidnou chůzí směrem z historického centra města proti toku říčky Loučné.
 

Doprava

Necelých 15 minut klidnou chůzí směrem z historického centra města proti toku říčky Loučné. Autem vyjedete ze Smetanova náměstí na světelnou křižovatku a pokračujete směrem na Poličku po silnici č. 360. Projedete kruhovou křižovatku, na které odbočíte doleva a ještě před cedulí konec „Litomyšl“ odbočíte zase doleva a hned ještě jednou doleva a jste v naší ulici, kde u vchodu do zahrady penzionu uvidíte naši světelnou reklamu. Penzion je možné vidět již ze silnice č. 360, kde na zahradě dominuje vzrostlý smrk. AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ 300 m VLAKOVÉ NÁDRAŽÍ 1500 m
 

Další

Našim hostům rádi poskytneme podrobné informace o okolí a místních zajímavostech, zajistíme taxi popř. jiné požadované služby a přání. Těšíme se na Vaši návštěvu u nás a pro Vaši spokojenost jsme připraveni udělat maximum.
 

Zpět na Přívrat

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter