SkiArena

Facebook
 

Dolní Morava – aktuální počasí a sníh

Počasí

16
Zataženo

so

20
Light rain showers

ne

18
Heavy rain showers

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horský hotel PROMETHEUS

***
 
Hotel
Králíky
Vzdálenost od střediska
Dolní Morava:
 
4 km
Souřadnice GPS:
50.1534N
16.815E

Horský wellness hotel PROMETHEUS, ležící v krásném prostředí Kralického Sněžníku, nabízí svým hostům pohodlí a komfort ve stylově zařízených pokojích a disponuje 175 místy ve 2 - 6 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, které je rozděleno ve třech kategoriích – Ekonom Standard a apartmán. Každý pokoj Standart je vybaven koupelnou se sprchovým koutem, WC a TV. Apartmán má navíc zařízenou kuchyň. Pokoje Kategorie Ekonom jsou vícelůžkové pokoje typu ubytovna.

Náš hotel je ideálním místem pro Váš odpočinek a rehabilitaci. Po celý rok Vám slouží nadstandartně vybavené WELLNESS CENTRUM s vnitřním bazénem a řadou léčivých a rehabilitačních procedur(masáže,finská sauna, infrasauna, římské lázně, tepidárium, sluneční louka, rašelinové zábaly, suchá uhličitá lázeň, kyslíková terapie)

 

Gastronomie

Lobby bar,restaurace, letní terasa s grilem
 

Další

Sport v hotelu

V budově hotelu je posilovna vybavená posilovacími stroji. Dále zde naleznete stůl pro stolní tenis. U hotelu je tenisový kurt, volejbalový kurt,areál minigolfu s 18 drahami.

Sport mimo hotel

Hotel je v areálu SKI centra Sněžník. V zimě využijete nově zrekonstruovaný lyžařský areál s nástupní stanicí sedačky přímo u hotelu Prometheus (dvě nové čtyřsedačkové lanovky).Můžete také využít nedaleký freestyle park Větrný vrch.

V okolí je také množství značených tratí běžkové lyžování v oblasti Kralického Sněžníku. Upravené tratě uspokojí i nejnáročnější běžkaře.

Hotel je také ideálním místem pro pěší výlety i cykloturistiku v oblasti Kralického Sněžníku. Přehradní nádrž Pastviny

V létě přehradu využívají milovníci koupání, vodního lyžování, potápění a rybaření

 

Zpět na Dolní Morava

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter