SkiArena

Facebook
 

Kraličák – Hynčice/Stříbrnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Jasno

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horská chata U Sněženky


 
Chata
Staré Město
Vzdálenost od střediska
Kraličák – Hynčice/Stříbrnice:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.1575N
16.9043E

Horská chata U Sněženky (Jeseníky) se nachází v malebném údolí Chrastického potoka, na východním svahu masivu Králický Sněžník, Jeseníky, se střední nadmořskou výškou 674 m. Chata je blízko hotelu Sněženka a proto je možné využít všech jeho služeb, navíc za cenu, jako ubytovaní hosté hotelu Sněženka, např. venkovní bazén, brouzdaliště, stolní tenis, venkovní posezení, hřiště pro míčové hry, půjčovnu kol a lyží. Možnost stavování v hotelu Sněženka.

Chata je nadstandardně vybavená, 2x samostatná ložnice (3+1) + obývací pokoj s krbem + TV, koupelna s rohovou vanou i sprchovým koutem, kuchyň je vybavena lednicí s mrazákem, sporákem se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Hosté ubytovaní na chatě mají možnost využívat služeb hotelu Sněženka.

 

Pokoje

Dvě samostatné ložnice s balkónem, 2 x ( 3 + 1 ), jedna situována na severní stranu, druhá na jižní stranu.

 

Provozní doba

8:00 hod - 21:00 hod

 

Gastronomie

Hosté chaty mohou využívat restaurace hotelu Sněženka a to nabídku Ala Carte, polopenzi či plnou penzi. Hotel nabízí i vybraná vína z Lechovic. 

 

Okolí

Lyžování přímo v Hynčicích pod Sušinou, kde se nachází třilyžařské svahy s umělým zasněžováním vzdálené cca 180 m od hotelu. Menší je vhodný pro děti a začátečníky. Na tomto vleku je provozováno i večerní lyžování. Větší "poma" je určena pokročilým lyžařům a je propojena na sjezdovku s dvou sedačkovou lanovkou do Stříbrnic. V okolí chaty je rovněž řada běžeckých tratí např. Králický Sněžník-Návrší-Stříbrnice-Paprsek a další. V okolí chaty se nachází řada skiareálů např. Ramzová - Šerák, Velké Vrbno, Stříbrnice, Kunčice, Petříkov, Branná.

 

Doprava

Vlakem z Hanušovic do Chrastic/Staré Město pod Sněžníkem, z Chrastic jsou to k chatě 4 km do Hynčic pod Sušinou - rádi pro Vás po dohodě přijedeme na zastávku autem.  

 

Další

Pes je povolen za poplatek 150,- Kč/noc, velké plemeno jen po dohodě. Rekreační poplatek je 15,-Kč/os/den nad 18let + 2,-kč/os/den za lůžko. Při příjezdu se na místě hradí vratná kauce ve výši 2.000,-kč. Hradí se skutečná spotřeba el. energie. Zkrácené pobyty jsou možné celoročně dle domluvy, cena je 1.500 Kč/objekt/den + platba elektrické energie dle skutečnosti, příplatek při zkráceném pobytu (měnší jak 7 nocí) činí 300 Kč/pobyt.

 

Akce

Sledujte nabídku LAST MINUTE a FIRST MINUTE na www.hotel-snezenka.cz

 

Zpět na Kraličák – Hynčice/Stříbrnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter