SkiArena

Facebook
 

Klínovec areál TJ – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

14
Polojasno

po

15
Jasno

út

16
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Penzion - U POHODY

***+
 
Pension
Kovářská
Vzdálenost od střediska
Klínovec areál TJ:
 
7 km
Souřadnice GPS:
50.4383N
13.0533E

Sociální zařízení společné pro dva pokoje, ale i samostatně na pokoji. Ubytování v patře. Restaurace kuřácká a nekuřácká. V letních měsících posezení na zahrádce u grilu. Úschovna lyží,snowboardů a horských kol.Půjčovna horských kol pro rodiny na místě,pro větší skupiny zajistíme po domluvě.Vlastní parkoviště střežené kamerovým systémem.K zapůjčení dětská postýlka. Polopenze a plná penze možná, ubytování včetně snídaně. Na pokojích wifi připojení bez poplatku k ubytování. Možno ubytování s rodinou, ale i lyžařské kurzy, školy v přírodě, rekreační pobyty pro větší skupiny, sportovní soustředění. V restauraci lze pořádat podnikové večírky, svatební hostiny, narozeninové oslavy, školení silvestrovská party a také vánoční pobyty. Pobyty s domácím zvířetem menších rozměrů bez poplatku, zvířata větších rozměrů s upozorněním předem cena dohodou.Možnos využití sauny.
 

Pokoje

Zrekonstruovaná pokoje ,TV,wifi,wc,sprcha nebo vana záleží na typu pokoje.
 

Provozní doba

08 00 - 23 00 hod denně
 

Gastronomie

Penzion má vlastní restauraci otevřenou denně 11 00 - 22 00
 

Okolí

V zimním období nabízíme mnoho běžkařských tratí včetně slavného Bauerova okruhu a možnost skibusu do nedalekého Božího Daru a na Klínovec zde se nachází mnoho sjezdovek všech obtížností, snowpark a také známý dětský areál Nowako. A nesmíte zapomenout navštívit Ježíškovu cestu která se dělí na krátký a dlouhý okruh. Další sjezdovky a běžkařské tratě se nacházějí nedaleko v Oberviesenthalu a u Fichtelbergu. V letních měsících lze využít mnoho cyklistických tras a také tras pro pěší turistiku. Lesopark v Chomutově, aquapark nebo zámek v Klášterci nad Ohří, krytý bazén v Jáchymově, Ježíškovu cestu na Božím Daru, Vlčí jámy a Blatenskou rozhlednu v Horní Blatné, rašeliniště na Božím Daru, ale také místní muzeum letectví. A v nedalekých Karlových Varech lze také navštívit Jelení skok, rozhlednu Diana, Tři kříže, Krytý bazén, lázeňskou kolonádu a Svatošské skály. Pro milovníky aktivní sportovní dovolené lze zapůjčit koloběžky, nordicwalking hůlky a horská kola i s průvodcem.
 

Doprava

Možnost příjezdu autobusem z Karlových varů (přestupní zastávka Boží Dar) nebo autem z Karlových Varů, Chomutova, Kadaně a Vejprt.
 

Akce

Sleva pro skupiny nad 10 osob dohodou . sleva 10% při pobytu delší než 7 nocí
 

Zpět na Klínovec areál TJ

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter