SkiArena

Facebook
 

Lužické hory – Luž – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

13
Polojasno

ne

19
Oblačno, déšť

po

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Atrium

***
 
Hotel
Varnsdorf
Vzdálenost od střediska
Lužické hory – Luž:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.9106N
14.6272E

Objekt hotelu Atrium je po celkové rekonstrukci, v provozu od roku 2002. Je zde k dispozici celkem 15 moderně vybavených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů + 1x SUITE. Celková ubytovací kapacita hotelu je 24 lůžek. Hotel má vlastní, uzamykatelné parkoviště hlídané kamerovým systémem, wellness (saunu, masáže a solárium). Pracovníci hotelové recepce vám ochotně podají informace o bohaté nabídce výletních cílů v našem regionu a o široké škále možností využití vašeho volného času a sportovních aktivit.

 

Pokoje

Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, sprchou, televizí se satelitním příjmem, lednicí, telefonem, internetovou přípojkou a v podkrovních pokojích i klimatizací.
 

Provozní doba

7:oo - 22:oo hod
 

Gastronomie

Svým hostům hotel nabízí skvělou restauraci s mezinárodní kuchyní. Kromě restaurace jsou k dispozici i malá zimní zahrada, sluneční terasa a v letním období zahradní restaurace.
 

Okolí

Varnsdorf je se svým textilním a strojírenským průmyslem jedno z největších průmyslových center na severu Čech. Město leží na česko-německé hranici, na úpatí Lužických hor a okraji Národního parku České Švýcarsko. Pro rozvíjející se turismus je Varnsdorf významnou vstupní i výstupní branou. Hotel ATRIUM je proto i skvělým výchozím bodem pro vaše výlety do okolí. Lužické hory - 7 km, Národní park České Švýcarsko – 10 km, Žitavské pohoří (D) - 10 km, Česká Lípa – 30 km, Liberec - 45 km, Praha – 120 km, napojení na německou dálnici A4 (Bautzen) – 35 km, Drážďany (D) - 100 km /autem 1 hodina jízdy/
 

Doprava

Zastávka MHD - 20 m, autobusové nádraží - 1 km, vlakové nádraží - 2 km.
 

Další

V hotelu jsou pro hosty k dispozici: běžecké pásy, sauna s odpočívárnou, masáže, solárium, manikúra/pedikůra, kosmetický salón a vlasové studio. Pro hotelové hosty nabízíme i možnost praní a žehlení prádla.
 

Zpět na Lužické hory – Luž

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter