SkiArena

Facebook
 

Olešnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

19
Light rain showers

ne

19
Oblačno, déšť

po

18
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Panský dům Vříšť


 
Pension
Sněžné
Vzdálenost od střediska
Olešnice:
 
23 km
Souřadnice GPS:
49.6349N
16.1194E

Hledáte penzion na Vysočině? Penzion Panský dům Vříšť se nachází na Vysočině v blízkosti Nového Města na Moravě v Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Penzion nabízí ubytování, možnost stravování v restauraci, vnitřní bazén. V okolí penzionu lze v létě provozovat pěší turistiku, cykloturistiku a v zimě lyžování. Penzion i restauraci si také můžete pronajmout na soukromé oslavy, školení nebo kurzy. K dispozici je i společenská (výuková) místnost. 

Hledáte prostory vhodné pro školení na Vysočině? Prostory pro různé formy doplňování znalostí profesních -  semináře, kurzy, přednášky. Prostory pro doplňování znalostí a dovedností osobních - kurzy asertivity, školení počítačové gramotnosti, umělecké kurzy. Penzion Panský dům Vříšť na Vysočině vám nabízí alternativní využití prostor podle vašich požadavků a přání.

Nabídka pokojů: 7 komfortně zařízených pokojů s koupelnou a WC, satelitní TV, možnost přistýlek
1 apartmán pro 2 - 4 osoby vybavený koupelnou, WC, kuchyní, velkým pokojem, satelitní televizí
2 apartmán pro 2 - 6 osob vybavený koupelnou, WC, kuchyní, třemi pokoji, satelitní televizí

 

Gastronomie

česká a evropská kuchyně

 

Okolí

Lyžaři na Vysočině mají skutečně velký výběr, mohou si vytvořit a "prošlápnout" vlastní běžeckou trasu, například v oblasti Svratka, Vříšť, Jimramov nebo využít oficiální, tedy upravované lyžařské běžecké trasy Vysočiny. Pro veřejnost se otevírají v určených hodinách i závodní běžecké tratě v areálu Zlaté lyže, kde jsou trasy jsou upravovány jak pro klasický, tak volný styl. Které lyžařské běžecké trasy na Vysočině vyhovují vám?

Penzion Panský dům Vříšť najdete na Vysočině nedaleko Nového Města na Moravě v Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, necelou hodinu jízdy z Prahy i Brna, 10 minut od dálnice D1. Okolí penzionu přímo vybízí k sportovním aktivitám, v létě pěší turistika, lezení na skály, kanoistika, cykloturistika a v zimě lyžování, sjezd, běžky i snowboarding.

 

Zpět na Olešnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter